שירותי מחשוב ענן - ספק שירותי ענן המוביל בישראל


שירותי מחשוב ענן - ספק שירותי ענן המוביל בישראל

שירותי מחשוב ענן מתייחסים לאספקת משאבי מחשוב ויישומים דרך האינטרנט, המאפשרים למשתמשים לגשת ולנצל משאבים אלה על פי דרישה . טכנולוגיה זו מספקת מגוון רחב של יכולות, כולל אחסון נתונים, כוח מחשוב, עיבוד שפה טבעית, בינה מלאכותית ויישומי משרד סטנדרטיים . הרעיון של מחשוב ענן מבוסס על הרעיון של שימוש בשרתים מרוחקים המתארחים באינטרנט כדי לאחסן, לנהל ולעבד נתונים, במקום להסתמך על שרתים מקומיים או מחשבים אישיים . מעבר זה לשירותים מבוססי ענן מציע יתרונות רבים לעסקים ולאנשים פרטיים כאחד.



אחד היתרונות המרכזיים של שירותי מחשוב ענן הוא החיסכון בעלויות שהוא מציע. במקום להשקיע רבות בתשתיות, מסדי נתונים, תוכנה וחומרה, עסקים יכולים לגשת לכוח מחשוב ומשאבים דרך האינטרנט ולשלם עבורם על בסיס שימוש . מודל שכר לפי דרכו מבטל את הצורך בהשקעות גדולות מראש ומאפשר לעסקים להגדיל או להקטין את המשאבים שלהם לפי הצורך, וכתוצאה מכך לחסכון משמעותי בעלויות . בנוסף, שירותי מחשוב ענן מאפשרים לארגונים ליהנות מתמיכה טכנית מלאה הניתנת על ידי ספק השירות החיצוני, ומפחיתה את העומס על צוותי IT פנימיים .



שירותי מחשוב ענן מספקים גם גמישות ומדרגיות. משתמשים יכולים לגשת בקלות ליישומים ולנתונים שלהם מכל מכשיר עם חיבור לאינטרנט, מה שמאפשר עבודה מרחוק ושיתוף פעולה . בנוסף, שירותי ענן מציעים את היכולת להגדיל או להקטין משאבים במהירות בהתבסס על דרישה, מה שמבטיח שלעסקים יש את כוח המחשוב ויכולת האחסון הדרושים ללא צורך בשדרוגי תשתית פיזית . יתר על כן, שירותי מחשוב ענן מציעים מודלים שונים של פריסה, כולל עננים ציבוריים, פרטיים והיברידיים, המאפשרים לארגונים לבחור את המודל המתאים ביותר לצרכים הספציפיים שלהם . הגמישות והמדרגיות הללו הופכות את שירותי מחשוב הענן לאופציה אטרקטיבית עבור עסקים בכל הגדלים.



תשתית כשירות



תשתית כשירות הוא מודל שירות מחשוב ענן המספק למשתמשים משאבי מחשוב המתארחים בענן ציבורי, פרטי או היברידי . במודל זה, עסקים יכולים למנף את התשתית שמספקת ספק שירותי ענן של צד שלישי, לרבות שרתים, אחסון ורכיבי רשת . המטרה העיקרית של IaaS היא להציע למשתמשים את הגמישות והמדרגיות של מחשוב ענן תוך ביטול הצורך שלהם לנהל ולתחזק את התשתית הפיזית שלהם .



אחד היתרונות המרכזיים של IaaS הוא היכולת להגדיל או להקטין את המשאבים בהתאם לביקוש. מדרגיות זו מאפשרת לעסקים להסתגל בקלות לדרישות עומס העבודה המשתנות ללא צורך בהשקעות משמעותיות מראש בחומרה . בנוסף, IaaS מספק רמה גבוהה של גמישות, שכן למשתמשים יש את החופש לבחור את המשאבים הספציפיים שהם צריכים ולהגדיר אותם בהתאם לדרישות הייחודיות שלהם . רמה זו של התאמה אישית מאפשרת לעסקים לייעל את תשתית ה-IT שלהם ולהקצות משאבים ביעילות.



מספר ספקי IaaS פופולריים מציעים מגוון שירותים כדי לענות על הצרכים המגוונים של עסקים. חברות כמו Microsoft , Amazon ו-Google הן ספקיות ידועות בשוק . ספקים אלה מציעים מגוון רחב של משאבי מחשוב, אפשרויות אחסון ושירותים נוספים לתמיכה במקרים שונים של שימוש . בין אם זה אירוח אתרים, הפעלת ניתוח נתונים בקנה מידה גדול או פריסת מכונות וירטואליות, עסקים יכולים למצוא ספק IaaS שמתאים לדרישות הספציפיות שלהם.



פלטפורמה כשירות



פלטפורמה כשירות היא קטגוריה של שירותי מחשוב ענן המספקת ללקוחות, במיוחד מפתחי תוכנה, את הכלים והתשתית הדרושים לבנייה וניהול של יישומים ונתונים מודרניים . בניגוד לשיטות המסורתיות הדורשות השקעות כבדות במסדי נתונים, תוכנה וחומרה, PaaS מאפשר לחברות לגשת לכוח מחשוב דרך האינטרנט או הענן ולשלם עבורו על בסיס שימוש . PaaS מציעה פלטפורמה להפעלת או פיתוח יישומים, המספקת למשתמשים הן משאבי מחשוב והן את תוכנת התשתית הדרושה . זה מאפשר למפתחים להתמקד ביצירת יישומים חדשניים ללא הנטל של ניהול שרתים ותשתיות .



PaaS מציע מספר הטבות ומקרי שימוש לעסקים. אחד היתרונות העיקריים הוא מתן שירות עצמי, המאפשר למשתמשי קצה ליצור משאבי מחשוב לעומסי עבודה שונים לפי דרישה . נגישות ו-pay-you-go הם גם תכונות מפתח של PaaS, שכן הוא מאפשר למשתמשים לגשת למשאבי ענן מכל מקום, בכל זמן ובכל מכשיר, עם תשלום המבוסס על מידת השימוש . הגמישות והמדרגיות הזו הופכות את PaaS לאופציה אטרקטיבית לעסקים בכל הגדלים, שכן היא מאפשרת להם להסתגל לדרישות המשתנות ולשלם רק עבור המשאבים שהם באמת משתמשים בהם.



מספר ספקי PaaS פופולריים קיימים היום בשוק. Microsoft Azure, Amazon Web Services ו-Google Cloud Platform הן חברות ידועות המציעות שירותי ענן לעסקים מקיפים, כולל PaaS . ספקים אלו מציעים מגוון רחב של יכולות, מאחסון נתונים וכוח מחשוב ועד בינה מלאכותית ויישומי משרד סטנדרטיים . חברות רבות, גדולות וקטנות כאחד, אימצו את הרעיון של מחשוב ענן ושלבו שירותי PaaS בפרקטיקות העסקיות שלהן כדי לשפר את הפרודוקטיביות והרווחיות . הפופולריות של מחשוב ענן גדלה ככל שחברות מזהות את היתרונות והנוחות שהוא מציע .



תוכנה כשירות



Software as a Service הוא מודל מחשוב ענן המספק למשתמשים גישה לשירותי תוכנה באמצעות אירוח באתר האינטרנט של הספק, ומבטל את הצורך של ארגונים לרכוש ולהתקין מוצרי תוכנה על השרתים שלהם . מודל זה מועיל במיוחד ללקוחות שאין להם משאבים או רצון לעסוק בתחזוקת שרתים . עם SaaS, עסקים יכולים להתחבר לענן באמצעות תוכנות או אפליקציות, מה שמאפשר להם לגשת לשירותים הדרושים להם ללא הנטל של ניהול תשתית מחשוב, תחזוקת תוכנה או עדכוני אבטחה . הנוחות והיעילות הופכות את SaaS לבחירה פופולרית עבור חברות המעוניינות לשפר את הפעילות שלהן מבלי לבצע השקעות גדולות מראש בתוכנה .



היתרונות של השימוש ב-SaaS חורגים מעבר לנוחות וחיסכון בעלויות. עם SaaS, עסקים יכולים ליהנות ממתן שירות עצמי, המאפשר למשתמשי קצה ליצור משאבי מחשוב לעומסי עבודה שונים לפי דרישה . גמישות זו מאפשרת לחברות להרחיב את כוח המחשוב שלהן לפי הצורך ולשלם רק עבור המשאבים שהן משתמשות בהן, במקום להשקיע רבות במסדי נתונים, תוכנה וחומרה . בנוסף, ספקי SaaS מטפלים בעדכוני תוכנה ובתחזוקה, ומפנים זמן ומשאבים לעסקים להתמקד בפעילויות הליבה שלהם . גישת ידיים זו לניהול תוכנה מאפשרת לחברות להישאר מעודכנות עם התכונות והשיפורים העדכניים ביותר ללא הטרחה של עדכונים ידניים.



ישנן דוגמאות רבות לספקי SaaS פופולריים בשוק כיום. מיקרוסופט מציעה את Azure, חבילת שירותי הענן המקיפה שלה, בעוד שאמזון מספקת AWS , פלטפורמה חזקה לשירותי מחשוב . ספקי SaaS בולטים נוספים כוללים את Salesforce, המציעה מגוון פתרונות לניהול קשרי לקוחות , ו-Google, המספקת חבילה של כלי פרודוקטיביות באמצעות G Suite . ספקים אלו מציעים מגוון רחב של יכולות, מאחסון נתונים וכוח מחשוב ועד בינה מלאכותית ויישומי משרד סטנדרטיים . הפופולריות של שירותי מחשוב ענן ממשיכה לגדול ככל שעסקים מזהים את היתרונות והנוחות שהם מציעים .



פונקציה כשירות



Function as a Service הוא סוג של שירות מחשוב ענן המאפשר למפתחים לבנות ולנהל יישומים ללא צורך בניהול התשתית הבסיסית. FaaS מאפשרת למפתחים להתמקד אך ורק בכתיבה ובפריסת קוד, בעוד שספק הענן דואג לשינוי קנה מידה, אספקה ​​וניהול של משאבי המחשוב הדרושים . מודל מחשוב ללא שרת זה מציע מספר תכונות שהופכות אותו לאופציה אטרקטיבית עבור מפתחים. ראשית, FaaS מספק קנה מידה אוטומטי, המאפשר ליישומים להתמודד עם רמות שונות של תעבורה ועומס עבודה ללא התערבות ידנית. שנית, FaaS מציעה תמחור לפי שיטת תשלום, כאשר המשתמשים מחויבים רק עבור השימוש בפועל בפונקציות, מה שהופך אותה לאופציה חסכונית עבור עסקים . ארכיטקטורה נטולת שרת זו גם מאפשרת למפתחים לבנות יישומים מודולריים ומונחי אירועים, שבהם ניתן להפעיל פונקציות על ידי אירועים או בקשות ספציפיות, מה שמוביל לפיתוח יישומים יעיל וניתן להרחבה .



פונקציה כשירות מציעה מספר יתרונות ומקרי שימוש עבור עסקים ומפתחים. אחד היתרונות העיקריים הוא זריזות מוגברת וזמן הגעה מהיר יותר לשוק עבור יישומים. עם FaaS, מפתחים יכולים לפתח ולפרוס במהירות פונקציות, המאפשרות אב טיפוס ואיטרציה מהירים . FaaS גם מאפשר ניצול טוב יותר של משאבים, שכן פונקציות מבוצעות רק כשהן מופעלות, מה שמוביל לשימוש יעיל יותר במשאבי מחשוב. זה יכול להביא לחיסכון בעלויות עבור עסקים, שכן הם משלמים רק עבור השימוש בפועל בפונקציות . בנוסף, FaaS מתאימה היטב לעומסי עבודה מונעי אירועים וא-סינכרוניים, כגון עיבוד נתונים בזמן אמת, יישומי IoT וארכיטקטורת שירותי מיקרו . היכולת לבצע קנה מידה אוטומטי ולטפל בפרצי תעבורה הופכת את FaaS לאידיאלית עבור יישומים עם עומסי עבודה בלתי צפויים או משתנים.



ישנם מספר ספקי FaaS פופולריים בשוק המציעים יכולות פונקציה כשירות. אחד הספקים המובילים הוא AWS Lambda, המאפשר למפתחים להריץ קוד ללא אספקה ​​או ניהול שרתים . Microsoft Azure Functions היא פלטפורמת FaaS פופולרית נוספת המאפשרת למפתחים לבנות יישומים ופונקציות מונעות אירועים . גם Google Cloud Functions נמצא בשימוש נרחב ומציע ביצוע ללא שרת של קוד בתגובה לאירועים . ספקים אלה מציעים מגוון תכונות ואינטגרציות, מה שמקל על מפתחים לבנות ולפרוס יישומים ללא שרת. ספקי FaaS בולטים אחרים כוללים את IBM Cloud Functions ו- Alibaba Function Compute . עם האימוץ הגובר של מחשוב ללא שרתים, יותר ספקים נכנסים לשוק, ומציעים מגוון אפשרויות למפתחים לבחירה.



מסד נתונים כשירות



מסד נתונים כשירות הוא מודל שירות מחשוב ענן המספק למשתמשים גישה לבסיסי נתונים ללא צורך בחומרה פיזית, התקנת תוכנה או תצורה . זה מאפשר לחברות לגשת לשירותי כוח מחשוב ובסיסי נתונים דרך האינטרנט או הענן, תוך תשלום עבורם על בסיס שימוש . DBaaS מבטל את הצורך של ארגונים להשקיע רבות במסדי נתונים, תוכנה וחומרה, ומספק פתרון חסכוני וגמיש יותר . עם DBaaS, עסקים יכולים להתמקד בשימוש בשירותי מסד הנתונים ללא הטרחה של ניהול התשתית הבסיסית .



היתרונות של השימוש ב-DBaaS הם רבים. ראשית, הוא מציע מדרגיות, המאפשר לעסקים להגדיל או להקטין את משאבי מסד הנתונים בקלות על סמך הצרכים שלהם . גמישות זו מועילה במיוחד לעסקים עם עומסי עבודה משתנים או דרישות עונתיות. שנית, DBaaS מספקת זמינות ואמינות גבוהות, שכן מסדי הנתונים מתארחים על תשתית ענן חזקה . זה מבטיח שעסקים יכולים לגשת לנתונים שלהם בכל זמן ובכל מקום, מבלי לדאוג לכשלים במערכת או להשבתה. בנוסף, DBaaS מציע גיבויים אוטומטיים, שכפול נתונים ושחזור מאסון, המספקים הגנה על נתונים ושקט נפשי .



ישנם מספר ספקי DBaaS פופולריים בשוק כיום. Microsoft Azure מציעה את Azure SQL Database, שירות מסד נתונים מנוהל במלואו המספק ביצועים גבוהים, מדרגיות ואבטחה . Amazon Web Services מציעה את Amazon RDS, שירות מסד נתונים יחסי מנוהל התומך במנועי מסד נתונים מרובים כגון MySQL, PostgreSQL ו-Oracle . Google Cloud Platform מציעה את Cloud Spanner, שירות מסד נתונים רלציוני מופץ גלובלי וניתן להרחבה אופקית . ספקים אלה מציעים מגוון תכונות ואפשרויות תמחור כדי לספק את הצרכים המגוונים של עסקים המשתמשים ב-DBaaS.



גיבוי כשירות



גיבוי כשירות הוא מודל שירות מחשוב ענן המציע לארגונים את היכולת לגבות את הנתונים שלהם לענן. הוא מספק דרך נוחה ומאובטחת להגן על נתונים חשובים ללא צורך בתשתית גיבוי מקומית. BaaS מאפשרת למשתמשים לבצע גיבויים מתוכנת הגיבוי הקיימת שלהם לענן, תוך התייחסות לענן כאל דיסק קשיח "חיצוני" . שירות זה מועיל במיוחד לעסקים שרוצים להבטיח את הבטיחות והזמינות של הנתונים שלהם במקרה של כשל חומרה, אסונות טבע או אירועים בלתי צפויים אחרים.



אחד היתרונות המרכזיים של BaaS הוא הגמישות והמדרגיות שלו. עם BaaS, ארגונים יכולים להגדיל בקלות את קיבולת אחסון הגיבוי שלהם לפי הצורך, ללא צורך בהשקעה בחומרה או בתשתית נוספת . מודל תשלום זה מאפשר לעסקים לייעל את העלויות שלהם ולשלם רק עבור האחסון שהם משתמשים בהם בפועל . בנוסף, ספקי BaaS מציעים לעתים קרובות תכונות מתקדמות כגון מניעת כפילות נתונים, הצפנה וגיבויים אוטומטיים, מה שמשפר עוד יותר את המהימנות והאבטחה של תהליך הגיבוי.



ישנם מספר ספקי BaaS פופולריים בשוק כיום. VEEAM ו-Unitrends הם שני ספקים ידועים המציעים פתרונות BaaS . ספקים אלה מציעים מגוון תכונות ואפשרויות כדי לענות על צורכי הגיבוי המגוונים של ארגונים. ספקי שירותי ענן אחרים, כמו Amazon Web Services , Microsoft Azure ו-Google Cloud Platform , מציעים גם הם BaaS כחלק מהיצע שירותי הענן המקיף שלהם . ספקים אלה ממנפים את התשתית החזקה והמומחיות שלהם במחשוב ענן כדי לספק שירותי גיבוי אמינים ויעילים ללקוחותיהם.



אבטחה כשירות



SECaaS, או Security as a Service, הוא שירות מחשוב ענן המתמקד במתן פתרונות אבטחה לארגונים. זה כרוך במיקור חוץ של אמצעי אבטחה ופונקציונליות לספק צד שלישי, אשר לאחר מכן מספק את השירותים הללו דרך הענן . SECaaS מציעה מגוון של תכונות ויכולות כדי להבטיח הגנה על נתונים, מערכות ורשתות. תכונות אלו עשויות לכלול ניהול חומת אש, זיהוי ומניעת חדירה, הצפנת נתונים, סריקת פגיעות ותגובה לאירועי אבטחה . על ידי מינוף SECaaS, ארגונים יכולים ליהנות מאמצעי אבטחה חזקים ללא צורך בהשקעה נרחבת בחומרה ובתוכנה . זה מאפשר לעסקים להתמקד בפעילות הליבה שלהם תוך הסתמכות על המומחיות והתשתית של ספק SECaaS כדי להגן על הנכסים הדיגיטליים שלהם .



האימוץ של SECaaS מביא יתרונות שונים ומציע מקרי שימוש הנותנים מענה לצרכים ארגוניים שונים. ראשית, SECaaS מספקת אבטחה משופרת והגנה מפני איומי סייבר. עם מומחי אבטחה ייעודיים וטכנולוגיות אבטחה מתקדמות, ספקי SECaaS יכולים להציע ניטור מסביב לשעון וזיהוי איומים יזום . זה עוזר לארגונים להישאר לפני פרצות אבטחה אפשריות ולמזער את ההשפעה של התקפות סייבר. בנוסף, SECaaS מאפשרת מדרגיות וגמישות, ומאפשרת לארגונים להתאים את אמצעי האבטחה שלהם בהתאם לדרישות המשתנות שלהם . זה יכול להיות מועיל במיוחד עבור עסקים שחווים צמיחה מהירה או תנודות עונתיות בפעילותם. יתרה מכך, SECaaS יכול גם לעזור לארגונים לעמוד בתקנות ובסטנדרטים של התעשייה על ידי הצעת פתרונות אבטחה מותאמים המותאמים לדרישות תאימות ספציפיות .



מספר ספקי SECaaS פופולריים מציעים פתרונות אבטחה מקיפים לארגונים בתעשיות שונות. דוגמה אחת היא Sentinelone, המשלבת מספר מוצרי אבטחה ושירותי אבטחה בפלטפורמה מאוחדת, המספקת לארגונים גישה הוליסטית לאבטחה . ספק ידוע נוסף הוא McAfee, המציעה מגוון רחב של שירותי אבטחה, כולל מודיעין איומים, הגנת נתונים ואבטחת ענן . בנוסף, פתרון FortiGate Secure SD-WAN של Fortinet משלב פונקציות רשת ואבטחה, ומספק לארגונים קישוריות מאובטחת והגנה מפני איומים מתקדמים . דוגמאות אלו מדגישות את הגיוון והיעילות של ספקי SECaaS במתן מענה לצרכי האבטחה של ארגונים.



שרתי קונטיינר כשירות



Container as a Service הוא מודל שירות מחשוב ענן המספק פלטפורמה לניהול ופריסה של קונטיינרים. קונטיינרים הם סביבות קלות משקל ומבודדות המכספות יישומים והתלות שלהם, ומאפשרות פריסה עקבית ויעילה על פני סביבות מחשוב שונות. פלטפורמות CaaS מציעות מגוון תכונות, כולל תזמור מיכל, קנה מידה אוטומטי ואמצעי אבטחה מובנים . תכונות אלה מקלות על מפתחים וצוותי IT לנהל ולפרוס יישומים מכולים, ומפחיתות את המורכבות והזמן הנדרשים לפריסה וניהול של יישומים .



היתרונות של השימוש ב-CaaS הם רבים. ראשית, CaaS מציעה גמישות ומדרגיות מוגברת. עם CaaS, ארגונים יכולים בקלות להגדיל או להקטין את היישומים המכילים שלהם על סמך הביקוש, מה שמבטיח ניצול אופטימלי של משאבים ויעילות עלות . שנית, CaaS מספק רמה גבוהה של ניידות. קונטיינרים הם אגנוסטיים לפלטפורמה, כלומר הם יכולים לפעול על כל תשתית התומכת בקונטיינריזציה, בין אם זה ענן ציבורי, ענן פרטי או סביבת ענן היברידית . זה מאפשר לארגונים להעביר בקלות את היישומים שלהם על פני סביבות שונות ללא צורך בתצורה מחדש או שינוי נרחב . בנוסף, פלטפורמות CaaS מגיעות לרוב עם תכונות אבטחה מובנות, כגון בידוד מיכלים ובקרות גישה, המבטיחות את השלמות והסודיות של יישומים ונתונים .



מספר ספקי CaaS פופולריים קיימים היום בשוק. ספק אחד כזה הוא Docker, המציעה פלטפורמת קונטיינרים מקיפה הכוללת כלים לבנייה, פריסה וניהול של קונטיינרים . ספק בולט נוסף הוא Kubernetes, פלטפורמת תזמור קונטיינרים בקוד פתוח המאפשרת לארגונים לבצע אוטומציה של פריסה, קנה מידה וניהול של יישומים מכולים . בנוסף, Amazon Web Services מספקת הצעת CaaS הנקראת Amazon Elastic Container Service , המאפשרת למשתמשים להריץ ולנהל בקלות קונטיינרים בענן AWS . אלו הן רק כמה דוגמאות של ספקי CaaS רבים הזמינים, כל אחד מציע תכונות ויכולות ייחודיות משלו לתמיכה בפריסה וניהול של יישומים מכולים.



מחשוב ללא שרת



מחשוב ללא שרת הוא סוג של מחשוב ענן שבו הלקוח לא צריך לספק שרתים כדי שהקוד האחורי יפעל אלא ניגש לשירותים לפי הצורך. במקום זאת, ספק הענן מפעיל ועוצר את השרתים הדרושים באופן דינמי, על סמך הביקוש והשימוש . גישה זו מאפשרת לחברות להתמקד בפיתוח ופריסה של האפליקציות שלהן ללא צורך בניהול ואספקת שרתים . ארכיטקטורת הבסיס הטכנית, כולל שרתים, אחסון ורשתות תקשורת, מופשטת, ומספקת גישה קלה למשאבי מחשוב . הגמישות והמדרגיות הללו הופכות מחשוב ללא שרתים לאופציה אטרקטיבית עבור עסקים בכל הגדלים.



ישנם מספר יתרונות בשימוש במחשוב ללא שרת. ראשית, הוא מציע חיסכון בעלויות מכיוון שחברות משלמות רק עבור משאבי המחשוב שהן משתמשות בהן, ומבטל את הצורך בהשקעות מראש בשרתים ובתשתיות . ההוצאות מתחלקות בין מספר רב של צרכנים, מה שהופך אותה לחסכונית יותר . שנית, מחשוב ללא שרת מאפשר קנה מידה אוטומטי, כלומר משאבים מוקצים על סמך הביקוש, מה שמבטיח ביצועים מיטביים ויעילות עלות . בנוסף, פלטפורמות מחשוב ללא שרת מטפלות בהיבטים התפעוליים, כגון תחזוקת שרתים ואבטחה, ומאפשרות למפתחים להתמקד בכתיבת קוד ובמתן ערך . זריזות מוגברת זו וצמצום זמן היציאה לשוק הם יתרונות משמעותיים לעסקים.



יש כמה פלטפורמות מחשוב נטול שרתים פופולריות זמינות בשוק. דוגמה אחת היא AWS Lambda, המוצעת על ידי Amazon Web Services. AWS Lambda מאפשרת למפתחים להריץ את הקוד שלהם מבלי להקצות או לנהל שרתים, מה שמקל על בנייה ופריסה של יישומים . דוגמה נוספת היא Microsoft Azure Functions, המספקת יכולות מחשוב ללא שרת לבנייה ופריסה של יישומים בענן . Google Cloud Functions היא פלטפורמה פופולרית נוספת ללא שרת המאפשרת למפתחים לכתוב ולפרוס קוד מבלי לדאוג לניהול תשתית . פלטפורמות אלו מציעות מגוון תכונות ואינטגרציות, מה שמקל על עסקים לאמץ מחשוב ללא שרת ולמנף את היתרונות שלו.


© כל הזכויות שמורות לאיי.פי מחשבים בע"מ 2003-2021, משווקת SentinelOne בישראל. סימנים מסחריים אשר בשימוש באתר זה הינם סימנים מסחריים או מותגים רשומים של SentinelOne.